Силна и необикновена седмица! Това е седмицата, която поставя край на

...
Силна и необикновена седмица! Това е седмицата, която поставя край на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 март

Силна и невероятна седмица! Това е седмицата, която слага завършек на цялостен шестмесечен интервал, краят на един астрономически цикъл, белязан от 12-те зодиакални знака, само че и седмица, отваряща новите благоприятни условия за деяние.

На 20-ти март навръх обяд е Пролетното равноденствие. Това е мощен ден на достиженията и хармонията. Ден, в който Слънцето, което е главен източник на сила влиза в огнения знак Овен. Овенът отваря вратата на шестте янски месеца в годината, месеци на засяването и дейните дейности. В продължение на цялостен месец ние ще получаваме мощ, ентусиазъм, искра и храброст, с цел да създадем решителни крачки напред към осъществяване на това, което сме си сложили като значими цели. Имахме цели шест месеца за размисъл, време е за пробуждане от зимния сън!

Марс ще продължава своето придвижване през Близнаци. В дейностите ни ще има разсъдък, мисъл, връзка учредена на знанието и информацията. Периодът е мощен за огнените и въздушни знаци.

ОВЕН

Силна седмица, в която ще можете да задвижите една част от събитията в мечтаната от вас посока, само че друга част от тях е допустимо да не се развият, както очаквате. Те са в отговор на минали ваши решения и дейности. Ако сте наясно с задачите си, действайте съгласно начертаната посока, само че в случай че към момента се нуждаете от размисъл, посветете тази седмица на себе си, на почивката и отдръпването от ежедневните задания. Изчакайте да пристигна рожденият ви ден, а след него навлизате във вашият безоблачен интервал, време за интензивно деяние. Слънцето ще освети обстановки, за които още нямате отговори или решения. В различен вид мощното и интензивно време за деяние ще бъде след Новолунието в Овен на 12-ти април. През тази седмица можете да сбъднете ваша фантазия, предпочитание, само че след превъзмогване на трудности, бъдете упорити, смели и предприемете верните дейности. Избягвайте импулсивни реакции, които са повлияни от персонални усеща и настроения.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е мощна за вас, в случай че насочите силата си към значимите за вас цели. Почистете праха от планове, които са забравени или сте изоставили заради други аргументи. Въпреки, че размерът ви от работни задължения е голям, отделете време за изследователска активност в региона на контактите, общуването и информацията. Периодът през който преминавате, ви подарява с изключителни благоприятни условия да въздействате върху източниците си на приходи в позитивна посока. Това може да бъде и тип поддръжка от страна на авторитетна персона. Реализиране на ваша фантазия, цел или в следствие от минали ваши дейности също ще бъдат дейни през седмицата. Наградите могат да бъдат поднесени под друга форма. Положителната вест, е че в случай че желаете смяна на попрището си, през седмицата може да получите нови оферти. Повишената ви разпоредителност ще докара до разширение на въздействието ви. Интуицията ви е мощна, тя ще ви покаже вярната посока.

БЛИЗНАЦИ

Запазете скоростта си на деяние от предходната седмица. Вашата обществена интензивност нараства, а дружно с нея и известността ви. Резултатите, които можете в този момент да постигате са значими. Важното е да действате. Енергията на интелигентния Марс в Близнаци  прави човек находчив, а персонално вас ви подарява с доста виталност и възторг. По време на преноса на Марс в Близнаци( до 24-ти март) е добре да практикувате уменията за обосновка и отбрана на личните си граници. Ако се постанова да решавате разногласия, да водите договаряния, то това  е най-подходящото време. Основното е да се търси  мотив в истината, а неопределящо в посоката, да бъде вашето себеутвърждаване. Силата на Марс в Близнаци е в подготовката на информацията. Попълнете запасите си със познания, четете, пишете. Чудесно време за учене, пътешестване и другарство с другари. През тази седмица може да се наложи да решавате значими проблеми по отношение на това по какъв начин да продължите в бъдеще. Организирайте се и довършете неотложното.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР